Becohus

Becohus

Vi bygger hus efter dina ritningar

Becohus bygger hus på uppdrag av privatpersoner och arkitekter. Vi lyssnar till dina idéer och tänker bortom alla standardlösningar. För oss är varje hus ett unikt, personligt projekt. Och stilen ska vara din.

Arkitektritat. Lösvirkeshus. Kärt barn har många namn. Att få rita och uppföra sitt eget hus är en dröm som många när, men som ibland kompromissas bort på vägen. Praktiska och ekonomiska frågor tar kraft från kreativiteten – och så blir det en standardlösning i alla fall. Becohus bygger unika trähus på uppdrag av privatpersoner och entreprenörer. Vi betraktar inte ett hus som en produkt som ska säljas, tillverkas och levereras. Istället ser vi varje hus som det personliga projekt det faktiskt är.

Becohus grundades 1993 men tillsammans har vi mer än 30 års erfarenhet av husbyggande på alla nivåer. Vårt uppdrag är att förverkliga byggherrens vision på ett inspirerande, tryggt och kostnadseffektivt sätt. Villor, fritidshus, stall och friggebodar växer fram under överinseende av skickligt yrkesfolk. Becohus egen fabrik i Falkenberg ger hög flexibilitet och kontroll över hela kedjan. Vårt engagemang i energieffektiva och miljövänliga lösningar finns inbyggt i verksamheten och utvecklas i takt med ny teknik.