Careerjet

Careerjet

Careerjet är en sökmotor för jobb designad så att processen för att hitta jobb över nätet ska blir enklare för våra användare.

Careerjet är en sökmotor för jobb designad så att processen för att hitta jobb över nätet ska blir enklare för våra användare. Vi kartlägger stora urval av jobberbjudanden över nätet från en omfattande databas genom hänvisningar av jobbsidor som kommer ifrån företags- , rekryterings- och större specialiserade rekryterings-firmors hemsidor. Genom att använda ett snabbt och enkelt utseende kan våra användare söka i vårt register och därmed undvika att gå till varje sida individuellt. Jobberbjudandena själva är inte från Careerjet och de som använder sig av Careerjet blir alltid vidarebefordrade till den ursprungliga platsannonsen. Careerjet fungerar i huvudsak som en förbindelse till dessa sidor.

Careerjet använder smart agenter drivande på ett kluster av nätverksdatorer för att granska webben och identifiera jobbannonser på nätet som på till exempel en företags webbsida, med allt från ett eller två jobb till ett större specialiserat rekryteringsföretag med hundratals av jobb. Detta granskas regelbundet och jobbannonser som hittas läggs in i databasen.